Je bleef weer bij elkaar. In de slaapkamer. Maar het please niet alsjeblieft. De redenen hiervoor kunnen massa zijn, maar alles komt neer op één: hoewel iets je verwart in het gedrag van een geliefde of van jezelf, vertel je hem er niet over.

Om te beginnen, ben je niet de enige in het universum. Voor de meeste mannen en vrouwen bespreken de problemen van seksuele betekenis – de vraag is niet eenvoudig. Velen zijn bang voor veroordeling door de partner, anderen waarnemen alles wat er gebeurt als verschuldigd, er is geen gelukkige “float downstream” en stel je niet voor dat seks niet alleen maar beter kan worden, maar fantastisch mooi.

Ondertussen leidt een dergelijke stilte van problemen tot trieste gevolgen. Veel relaties braken zichzelf aan toen partners geen moed vonden om perfoiting te praten. Natuurlijk ben je bang om je geliefde te beledigen. Of angst voor je eigen zelfrespect. Maar weinig positieve seksuele relaties beginnen op zichzelf. Meestal vereisen ze een solide “werk aan fouten”.

Hoe te praten over seks?

een. Om te beginnen met het opnemen van partner, wat wil je met hem wat seksuele vragen met hem bespreken. Plan de tijd om te praten zodat jullie allebei de mogelijkheid hebben om samen met gedachten te komen en de nodige woorden te kiezen.

2. Je moet niets afleiden. Lopende nabijgelegen kinderen omvatte tv of een plotseling doorgebrachte telefoongesprek – dit alles zal niet proberen een productieve dialoog op een delicate onderwerp te bouwen.

3. Het is tijd om te onthouden over mijn eigen “I”. Praten over wat je seksuele ervaring wilt maken aangenaam allereerst voor jou. Vermijd beschuldigingen van een partner, zeg niet dat hij niet alles doet.

4. Bied nu je favoriet aan om zijn wensen uit te drukken. Hij is hetzelfde volwaardige lid van het proces, zoals jij. Denk dat je in je gedrag kunt veranderen, wat je leuk vindt.

vijf. Zich houden aan feiten. Het maakt niet uit hoe groot de verleiding om over te schakelen naar onopgeloste spirituele conflicten en wrok (van een vergeten verjaardag tot de ongewenste platen), niet worden

afgeleid. Je besprak seks en niets anders dan seks.

6. Geef regelmatig soortgelijke gesprekken. Als voor u om intieme vragen te bespreken zeldzaam is, is het niet verrassend dat ze worden genegeerd. Hoe vaak je met je geliefde een hart en ziel krijgt om elkaar te openen, hoe gemakkelijker je een gemeenschappelijke taal zult vinden.